Magyar

Az alábbi feliratokra vagy képekre kattintva tekinthetők meg a hivatalos felhívás oldalai:

Nevezési információk Nevezési felhívás  Nevezési lap

Egyesületünk az idei évben a Komárom CACIB keretében tartja, szokásos Klub- és Speciál Kiállítását! 3 nap alatt megszerezhető a Hch., HJch. és HVch. cím, 3 CAC/HPJ/Veterán CAC eredmény elérésével! A munkavizsgára kötelezett fajták esetében a Hch. cím kiadása kizárólag az FCI ötnyelvű munkavizsga bizonyítványának bemutatásával lehetséges.

Kiállítás dátuma

A kiállításokat 2019. június 10-én, Pünkösd hétfőn (Klub Kiállítás) ill. 2019. június 11-én kedden (Speciál Kiállítás) tartjuk.

Kiállítás helyszíne

A kiállítást Komáromban a Monostori Erődben rendezzük.

Nevezhető fajták

Az összes basset fajta.

Bírók

A Klub Kiállítást Cartla Gerber bírálja Hollandiából, a  világhírű van Hollandheim kennelből, míg Speciál Kiállítást Rudy Smits bírálja, aki szintén Hollandiából érkezik a hasonlóan híre van Grunsven kennelből.

Nevezési díjak

Első kutya katalógussal   

4 500,- Ft

Minden további kutya katalógus nélkül  

4 000,- Ft

Baby, kölyök, érett osztály

3 000,- Ft

Fiatal felvezető 

2 000,- Ft

Kutyapár, tenyész csoport

2 500,- Ft

Nevezési cím

Online nevezés a Dog Show Kft. oldalán lehetséges, itt

Egyéb nevezési információk

A nevezés mellé kérjük csatolni a származási lap másolatát, munka illetve champion osztályba történó nevezés esetén az arra jogosító bizonyítvány másolatát. Nevezhetó bármely 3 hónapos kort betöltött, FCI által elismert nevezési lappal rendelkező kutya. A korhatár megállapításánál a bírálati nap az irányadó. Több kutya nevezése esetén a baby, kölyök, érett osztályba történt nevezés nem vehetó figyelembe első kutyaként!

Segítség, kapcsolat

Ha kérdése, problémája lenne vagy csak információt szeretne kérni kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

English