Hogyan lehetünk tagok?

Az Egyesület rendes tagja lehet minden hazai és külföldi természetes és jogi személy, valamint ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetei, amennyiben rendelkezik legalább egy az Egyesülethez tartozó fajtában regisztrált egyeddelaz Alapszabályt és az Egyesület egyéb szabályzatait elfogadja.

Az Egyesület pártoló tagja lehet minden hazai és külföldi természetes és jogi személy, valamint ezek jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetei, amennyiben nem rendelkezik az Egyesülethez tartozó fajtában regisztrált egyeddel, az Alapszabályt és az Egyesület egyéb szabályzatait elfogadja. A pártoló tag nem választhat és nem választható.

Az egyesület alapszabálya innen  és tenyésztési szabályzata itt  tölthető le.

Hogyan kezdeményezhetjük a tagfelvételt?

A jogi vagy természetes személy az Egyesület által rendszeresített „belépési nyilatkozat” kitöltésével és az Egyesülethez igazolt, postai ajánlott vagy személyes átadás útján megvalósított módon való eljuttatásával kezdeményezheti a felvételét az Egyesülethez.

A belépési nyilatkozatot innen töltheti le.  

Mit és hova kell küldenünk?

A belépési nyilatkozatot, a tagsági díj befizetését igazoló dokumentum másolatát, a pénzügyi elszámolási nyilatkozatot (itt letölthető ), a belépő tulajdonában lévő basset houndok származási lapjának két oldalas másolatát kell elküldeni az Egyesületünk elnökének

  • e-mailben a horvath.istvan(@)dogshow.hu címre, Tárgy: Belépő neve_BFTTKE belépési ill. tagdíjbefizetés 2014, vagy
  • ajánlott levélben az Egyesület címére 1194 Budapest, Hofherr Albert u. 38-40.

Az e-mailben küldött dokumentumokat olvasható minőségben (300 dpi) jpg vagy pdf formátumban kérjük megküldeni! Csak a tulajdonos nevére átírt illetve honosított származási lapokat fogadjuk el!

Mennyit kell fizetnünk?

A befizetendő tagdíj 7.000,- Ft amennyiben a leendő tag már rendelkezik MEOESZ tagkártyával. Ez esetben a pénzügyi elszámolási nyilatkozat ennek megfelelően töltendő, a tagkártya számának feltüntetésével.

A befizetendő tagdíj 10.000,- Ft abban az esetben, amennyiben a leendő tag még nem rendelkezik MEOESZ tagkártyával.

Mi a teendő, ha korábban is tagok voltunk?

Ha már az előző évben is tagok voltunk, akkor nem szükséges belépési nyilatkozatot kitölteni. Azonban minden korábbi tagunknak is el kell küldenie a tulajdonában lévő kutyák származási lapjának két oldalas másolatát. Csak a tulajdonos nevére átírt illetve honosított származási lapokat fogadjuk el!